Huur een flexwerkplek
in onze co-working

Huur een flexwerkplek in onze co-working

Boek een individuele werkplek in de co-workspace. Aan de community tafel, in één van onze boots of een sta-zitbureau met zicht op het horeca-gedeelte. Je betaalt voor onze werkplekken per minuut, of bekijk onze memberships:

Co-working space

Boek een individuele werkplek in de co-workspace. Aan de community tafel, in één van onze boots of een sta-zitbureau met zicht op het horeca-gedeelte. Je betaalt voor onze werkplekken altijd per minuut of neem een membership.

  • 30 comfortabele werkplekken (waarvan 10 zit sta bureaus)

  • Gratis gebruik van belcellen

  • Onbeperkt koffie, thee, water (plat of bruis) en fruit

  • Airconditioning

  • Zakelijk aftrekbaar

  • Snelle Wi-Fi

  • Betaal per minuut

€0,10

per minuut (excl. btw)

Een thuis voor creative & digital business
Leren, werken, inspireren en connecten
Community building met een warme touch
Elke dag geopend
Inspirerende flexplekken
Community building met een warme touch

Veelgestelde vragen

Ja, alle The Villy locaties zijn gekoppeld aan het Choosewise platform. Als member is dit inbegrepen bij het aantal check-ins.

Dit is geen probleem, dan betaal je 6e keer gewoon per minuut via je Choosewise account. De volgende maand heb je als lid dan weer gewoon 5 check-ins.

Ja dit kan zeker! Leuk dat je interesse hebt om bij The Villy Works te komen werken. Op deze pagina vind je meer informatie en kun je je direct aanmelden. Tot snel!

Alle medewerkers uit jouw team of van jouw bedrijf kunnen uitchecken middels een company code. Je ontvangt maandelijks een handige totaalfactuur voor alle werkplekken die je team gebruikt.

Dit is online via de webapp niet mogelijk. Toch vandaag werken? Mail ons op terracedtower@thevilly.com of bel naar 085 029 7229

Ja dat kan. Je krijgt 10% korting op je check-in in een meeting room.

Ja, als member ben je gegarandeerd van een plek bij The Villy Works, maar je kunt natuurlijk altijd reserveren via de Choosewise web app.

Ga naar de bovenkant